Wie ik ben

Mijn naam is Matthijs van den Boogert en ik ben afgestudeerd op MBO niveau 4 Midden kader engineering 2019. Ik ben dit bedrijf begonnen om veel te kunnen betekenen voor particulieren en bedrijven. Mijn missie is om technische ondersteuning te geven in de scheepvaart en binnen bedrijven.  

 

Mijn passie is automatisering. Binnen de automatisering vind ik de electronica en programmeren het intressantst. Ik ben bekend met de programmeertaal: Functieblok, Ladder, SFC en SCL. Ik heb ervaring met Siemens en Mitshubishi PLC's en Arduino. 

 

Een andere passie van mij is ontwerpen. Binnen het ontwerpen heb ik gewerkt met de volgende programma's: Eplan, Solidworks, Fluidsim en autocad.

 

Vanaf jongs af aan zeil ik. Ik ben begonnen met toerzeilen en rond mijn 17de ben ik begonnen aan wedstrijdzeilen. Ik ben begonnen met wedstrijdzeilen op de Sanya. Dit schip was een oude volvo ocean racer (vo70). Nadat ik dit driekwart jaar heb gedaan werd er van eigenaar gewisseld en ben ik door gegaan naar de ocean races academy.